Legacy of Dead

Spela N ’Go har definitivt en sak för det forna Egypten, och vi kan inte säga att vi kommer att klaga på det. Deras stora urval av slots baserat på den forntida afrikanska världen och utforskningen av katakomber har fyllt fickorna på tusentals spelare med några extremt lukrativa belöningar och bonusar.

Legacy of Dead är bara en av de många högkvalitativa titlar som Play N ’Go har gett oss, och vi älskar det absolut. Spelet kommer med en grundläggande installation av 5 rullar och 10 vinstlinjer , som syftar till att framkalla en klassisk vibe för att följa dig på din gamla expedition.

Precis som Valley of the Gods-spelet, låter det här du vinna ett totalt belopp på 500 gånger din insats , förutsatt att du har tur nog att få tag på pengarna, naturligtvis. Du måste vinna många bonusar i rad om du tänker göra din sådan en jackpot.

Huvudpoängen i detta spel förlitar sig på att samla Burial Chamber-symbolerna , som multiplicerar din belöning beroende på hur lycklig du är. Till exempel kommer ett par symboler att ge dig ett pris värt samma belopp av din insats, samtidigt som du får fullbordet fylld med dessa symboler ger dig 500x jackpotten!

Färgade symboler tillåter dig också att separera speciella symboler när raderna snurrar. Du får se var du kan förvänta dig de bästa priserna innan slotten slutar snurra. Läs mer om casino här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*